Nowości produktowe

wiadomości

Patrząc wstecz | Zachęta dla kupujących dla Sgbsolar

Te szczere opinie naszych klientów są największą zachętą dla firmy sgbsolar.

2023/09/22
WIęCEJ CZYTAć.
Staranne planowanie | Zapraszamy do udziału w targach Asia Metal Architecture Design & Industry Expo!

Targi Metal Building Design & Industry Expo (MBE) 2023 odbędą się w dniach 19–21 września 2023 r. w Shanghai New International Expo Center (SNIEC)!

2023/09/20
Targi projektowania architektonicznego CADE | Gainsolar zapewnia nową moc BIPV

Jaka jest misja zrównoważonego rozwoju branży budowlanej w dobie zeroemisyjnej przyszłości? Jakie nieskończone możliwości niesie ze sobą odnowa miast, innowacje materiałowe i rozwój architektury? Jak wygląda życie osadnicze w scenariuszu zastosowania energii odnawialnej?

2023/08/07
WIęCEJ CZYTAć.
Gain Solar został oceniony jako wyróżniające się przedsiębiorstwo o wysokim wzroście w 2022 roku w strefie zaawansowanych technologii

W dniu 8 lutego 2023 r. Gain Solar otrzymał honorowy tytuł „Doskonałego przedsiębiorstwa o wysokim wzroście” w 2022 r. w Strefie High-tech. Zaszczyt ten oznacza, że ​​firma Gain Solar została doceniona przez władze Baoding w zakresie badań produkcji przemysłowej BIPV. W przyszłości firma gain solar będzie pracować ciężej, aby zapewnić więcej rozwiązań w zakresie budowania neutralności pod względem emisji dwutlenku węgla.

2023/04/24
WIęCEJ CZYTAć.
Standard firmy Gain Solar „Fotowoltaiczna dachówka z krzemu krystalicznego dla architektury” zdobył przebojową nagrodę

Podczas seminarium firma Gain Solar Photovoltaic Technology Co., Ltd. zdobyła nagrodę finalisty „100 Group Standards” oraz nagrodę za wydanie standardu za normę grupową „fotowoltaicznej dachówki z krzemu krystalicznego do budynków” pod redakcją Gain Solar.

2023/04/24
WIęCEJ CZYTAć.
Uzyskaj najnowszą cenę? Odpowiemy najszybciej jak to możliwe (w ciągu 12 godzin)
This field is required
Required and valid email address
This field is required
For a better browsing experience, we recommend that you use Chrome, Firefox, Safari and Edge browsers.